Praktische Informatie

Ja ja, je bent een nieuwsgierig iemand is het niet? Geen probleem! Domme vragen bestaan niet. Laten we wat van je vragen op de voorhand beantwoorden.

Klik op een vraag om het antwoord te zien.

Wat voor koffie?!

Heb ik jullie koffie echt echt eeecht nodig?

Ja! Je vindt vers brood lekker, je houdt van verse sapjes en je eet je groenten ook vers. Alles is vers lekkerder, waarom zou je koffie drinken die al tijden in het schap staat? Onze koffie is vers gebrand vlak voordat het opgestuurd wordt. Elke dag branden we kleine hoeveelheden zodat we altijd kunnen garanderen dat de koffiebonen die we verzenden vers zijn.

Daarnaast, maken we gewoon hele goede koffie. We proeven elke batch die we maken (we slapen inderdaad weinig met al die cafeïne) en als ons niet aan staat wordt de batch afgekeurd. Elke zak koffie die we versturen heeft de branddatum op de verpakking staan zodat je altijd precies kunt zien hoe vers jouw zak koffie is.

En tevens belangrijk: we zijn heel gunstig geprijsd! Vergelijk ons gerust met andere aanbieders van vers gebrande koffie (en wij zijn leuker!!).

Geloof ons, je smaakpapillen zullen je bedanken.

Lekker spul, gooi maar een pallet vol in mijn voorraadkast!
Dat kan geregeld worden! Check de zakelijke informatie of neem direct contact op.
Hoe zet ik die bonen in mijn kast zonder dat ze oud gaan smaken?

Verse koffie moet je ver weg van vocht, warmte en geuren bewaren. De beste manier om koffie te bewaren is in een luchtdicht bakje/blik op kamertemperatuur voor maximaal ~3 weken. Als je de koffiebonen echt een stuk langer dan dat wilt bewaren (weken/maanden) kan je de bonen in de vriezer bewaren. Zorg er voor dat de verpakking echt luchtdicht is en er geen vocht bij de bonen kan komen. De koelkast is meestal geen goede optie omdat koffiebonen de neiging hebben om geuren aan te trekken. Het zou vervelend zijn als je verse koffiebonen naar de uitjes in de koelkast smaken. Gemalen koffie is een stuk lastiger om te bewaren, we adviseren je gemalen koffie niet langer dan ~10 dagen te bewaren in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur.

Hou er rekening mee dat bovenstaand advies geld voor verse koffiebonen. Je kunt de koffie/koffiebonen in de regel wel lang bewaren (1 tot 2 jaar in luchtdichte verpakking) zonder dat deze bederven, maar de verse volle smaak en mooie cremalaag raakt de koffie wel kwijt. Wij adviseren je daarom het meeste van de verse koffie te drinken tussen dag 7 en 15 na de branddatum op de verpakking.

Verzending & Betaling

Wat is de levertijd?

We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te branden & leveren. Meestal gebeurt dit binnen 24 uur.

NederlandBestellingen bezorgd naar Nederland

Bestellingen naar Nederlandse adressen worden geleverd door DHL (onder de 10 kilo) of door PostNL (boven de 10 kilo). Indien je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en kun je er vanuit gaan dat de bestelling de volgende dag wordt geleverd (met uitzondering van zondagen). Bestellingen geplaatst op vrijdagavond, zaterdag en zondag worden dinsdag geleverd. Op de productpagina wordt de meest actuele levertijd onder de winkelwagen knop getoond.

NederlandBestellingen bezorgd naar België

Bestellingen naar Belgische adressen geplaatst op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 15:00 uur worden de volgende dag bezorgd door Bpost. Bestellingen geplaatst op vrijdag, zaterdag en zondag worden op dinsdag bezorgd door Bpost.

Bestellingen naar overige landen.

Bestellingen naar adressen in andere landen dan Nederland en België worden gemiddeld binnen een week geleverd. Voor meer gedetailleerde informatie over levertijden in het buitenland kunt je onze Engelse website bekijken.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

We accepteren de meeste gangbare Nederlandse en Belgische betaalmethodes zoals iDeal, Bancontact en Visa, Mastercard en Amex creditcards. Al onze betalingen lopen via een beveiligde omgeving via een gerenommeerde Nederlandse betaalprovider (PayNL).

Ik heb mijn order niet ontvangen / ik heb mijn order beschadigd ontvangen.
Dat gaan we voor je fixen! Als je het pakket nog niet ontvangen hebt kun je het beste eerst de track en trace code raadplegen die gestuurd is op het moment van verzending. Als je het pakket wel ontvangen hebt, maar er beschadigingen zijn, neem dan direct contact met ons op. Het liefst binnen 24 uur nadat u het pakket ontvangen heeft.

Andere vragen voor Bregman Koffie?

We verwachten een mailtje van je :-) !

Copyright © 2018 Bregman Koffies. All rights reserved.